FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ömlesztett R39 30 W-os reflektoros izzók E14 alap, 270Lm matt - 4900 darabos csomag CE tanúsítvánnyal és akár 1000 órás élettartammal

163,49 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
4900 darab
Elérhető mennyiség
4900 darab
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
14 nap
SKU:
05426
Utolsó aktualizálás
1 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

4900 matt R39 30 W-os reflektoros izzót kínál, amelyek különböző világítási igényekhez alkalmasak. Minden izzó E14 talppal rendelkezik, és 270 lumen fényerő leadására képes.

A CE-jelöléssel tanúsított izzókat szigorúan tesztelték, hogy megfeleljenek a magas biztonsági és teljesítményszabványoknak. A matt felület szórt fénykibocsátást biztosít, ideális a meleg és hívogató légkör megteremtéséhez.

A hosszú élettartamra tervezett reflektorizzók átlagos élettartama akár 1000 óra, csökkentve a gyakori csere szükségességét és megbízható világítási megoldást nyújtva.

Ezeknek a reflektoros izzóknak a nagykereskedelmi megrendelése méretgazdaságosságot kínál, ami fontos tényező a projekttervezés és a költségvetés-gazdálkodás szempontjából. Felhívjuk figyelmét, hogy a becsült szállítási idő a célországtól függően változik, a legtöbb európai ország egy héten belül megkapja a megrendeléseket.

A fizetési lehetőségekkel vagy további termékinformációkkal kapcsolatos kérdések esetén ügyfélszolgálati csapatunk rendelkezésre áll, hogy segítse és biztosítsa a zökkenőmentes vásárlási folyamatot.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.