FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Az árat tömeges megrendelések esetén tárgyalják meg

A frissen főzött kókuszdió tömegének 100% -a, a Coco Junction Coconut Cider Occit 17 aminosavat, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyeket a közönséges kókuszvízből származó ecet nem tud nyújtani! Coco Junction Az almaecet alacsony glikémiás indexű (35). A friss kókusznektár autentikus íze van, a finom savasság és a gyümölcsös édesség megfelelő egyensúlyával

***

A kókuszfa friss leve valószínűtlen almaecet-forrásnak tűnhet, de hé, a jó dolgok meglepő helyekről származnak. A Coco Junction almaecet 17 aminosavval és antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, így jót tesz a szívnek, és ideális azok számára, akik megpróbálják kezelni a súlyt.

Almaecetünket a Fülöp-szigetek bio kókuszos tisztítóiból préseljük, ahol a világ legjobban kiegyensúlyozott kókuszpálma 1840 óta van. Egzotikus kuszaságát a friss kókuszvíz friss gyümölcsös édessége enyhíti.

Akár salátaöntetként, vajmártásként a következő grillezéskor, akár a főzés egyik összetevőjeként, adjon hozzá egy koktélt kókuszecettel az étkezéséhez.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: Használjon szószok, salátaöntetek vagy mártogatósok készítésére az ételhez való hozzáadáshoz. Vagy vegyen be 1-2 evőkanál vizet, hogy természetesen megtisztítsa a testet (az almaecet alternatívájaként).

ÖSSZETEVŐ: Szerves kókusznedv

TÁROLÁS: Hűvös, száraz helyen tárolandó.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.