FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


LÉGKONDICIONÁLÓ 3 az 1-ben ADLERWiol funkciójú légkondicionáló nagy hatékonysággal, levegő ionizációs funkcióval. Ez a berendezés ideális, ha nyáron fáradt a magas hőmérsékleten, vagy zavarja a száraz levegő a lakásban.

A LÉGKONDICIONÁLÓ ELŐNYEI:3IN1 - HŰTÉS, TISZTÍTÁS, PÁRÁSÍTÁSOS ÉRINTŐPANELTÁVIRÁNYÍTÓ STEROWANIA3 VENTILÁTOR ÜZEMMÓDOK - NORMÁL, TERMÉSZETES, NIGHTCOOL FUNKCIÓ - CSÖKKENTI A HŐMÉRSÉKLETET A VÍZSZIVATTYÚ INDÍTÁSÁVAL LÉGÁRAMLÁS 220m3 / H60 ° VÍZSZINTES OSZCILLÁCIÓS FUNKCIÓ 0,5-7,5H2 VÍZTARTÁLYOK FAGYASZTÁSHOZ HASZNÁLAT ELŐTTVÍZ TÖLTSE FEL INDICATOR4 KEREKEKET ÉS KÉNYELMES FOGANTYÚT PRZENOSZENIA6 LITERES VÍZTARTÁLYHOZ LEERESZTŐ DUGÓVALVÍZBEVITEL 500ML / Hhjobb feltételek biztosítása Minket, bőrünket és hajunkat érdekelnie kell a 3 az 1-ben légkondicionálónak

~ A KÉNYELEM ÉS A MULTITASKING KÉZ A KÉZBEN JÁR! A nagy hatékonyság, valamint a hűtési, párásítási és légtisztítási funkciók kombinációja kiemeli a piacon lévő hasonló termékek közül! MEGVILÁGÍTOTT KEZELŐPANELBEÉPÍTETT 6 LITERES VÍZTARTÁLY, AMELLYEL ÓRÁKIG HŰTHETI A LEVEGŐTPÁRÁSÍTÁSI FUNKCIÓ LEHETŐVÉ TESZI A LEVEGŐ PÁRATARTALMÁNAK NÖVELÉSÉT SZÁRAZ NAPOKON3 ÜZEMMÓD LEHETŐVÉ TESZI A MŰKÖDÉSI FOK BEÁLLÍTÁSÁT AZ ÖN IGÉNYEIHEZnem kell egyszerre használnunk az összes funkciót, hanem csak azokat a paramétereket kell beállítanunk, amelyekre jelenleg szükségünk van.

~ MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE VAN! A készülék kényelmes hordozófogantyúval és 4 szállítókerékkel van felszerelve. AZ INTUITÍV KEZELŐPANEL MEGKÖNNYÍTI A MEGFELELŐ ÜZEMMÓD KIVÁLASZTÁSÁTA HŰVÖS GOMB LEHETŐVÉ TESZI A KIPUFOGÓLEVEGŐ HŐMÉRSÉKLETÉNEK CSÖKKENTÉSÉT A VÍZSZIVATTYÚIDŐZÍTŐ AKTIVÁLÁSÁVAL, AMELYNEK KÖSZÖNHETŐEN PROGRAMOZHATJA, HOGY MENNYI IDEIG MŰKÖDJÖN A KÉSZÜLÉK, MIELŐTT MAGÁTÓL KIKAPCSOLNATÁVIRÁNYÍTÓ AZ EGYSZERŰ TÁVVEZÉRLÉSHEZA vízszintes oszcilláció azt jelenti, hogy a levegő hullámokban oszlik el, nem pedig egyetlen pontra koncentrál.

A LEGFONTOSABB PARAMÉTEREK: FESZÜLTSÉG - 220-240V ~50HzGYÁRTÓ - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN VEZÉRLŐ TÁPEGYSÉG - 1 x CR2025 3V mellékelveZAJSZINT - 53dBTERMÉK MÉRETEI (KEREKEKKEL) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmAZ EREDETI CSOMAGOLÁSBA CSOMAGOLT TERMÉK LENGYEL ÉS SOK MÁS UTASÍTÁSSAL RENDELKEZIK.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.