FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
14 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Bemutatjuk a Klausberg sokoldalú 12 DB-OS EDÉNYKÉSZLETÉT, KB-7325 modellt, amelyet átfogó konyhai igényekre terveztek. Ez a készlet különösen alkalmas a kulináris rajongók és a kereskedelmi konyhai környezetek számára, ahol a nagykereskedelmi mennyiség elengedhetetlen.

A készlet edények és serpenyők széles választékát tartalmazza, hogy megfeleljen a különféle főzési technikáknak: egy Ø28x12,5 cm-es edényt 6,8 l kapacitással, egy Ø24x11,5 cm-es edényt 4,5 l-rel, egy közepes méretű Ø20x8,5 cm-es edényt 2,3 l-rel, és a kisebb Ø16x7,5 cm-es edényt 1,3 literes adagokhoz. Egy praktikus, Ø16x8cm-es, 1,3 literes serpenyő is része a kollekciónak.

Ezenkívül a készlet két serpenyővel büszkélkedhet: egy mély, egy Ø28 x7 cm-es, 3,4 literes térfogatú és egy szabványos Ø24x5 cm-es serpenyővel, amely 1,5 literes sütésre alkalmas. Az edények hasznosságának fokozása érdekében a készlethez 2x bakelit párna tartozik, amelyet forró edények alá helyezhetsz, és 2x edényfogantyú-fedelet a biztonságos kezelés érdekében.

Ez az éttermek, vendéglátók vagy nagycsaládosok számára ideális Klausberg edénykészlet úgy készült, hogy megfeleljen a nagy mennyiségű főzési követelményeknek, biztosítva a minőséget és a tartósságot.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.