FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
7 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

OSRAM T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 csőszerű izzók - 1250 egységből álló teljes raklap

230,95 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1250 darab
Elérhető mennyiség
32000 darab
Ország
Lettország
Termékcsoport
Új  
Márkák
Osram
Szállítási idő
14 nap
Utolsó aktualizálás
4 hete

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

Fedezze fel az Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White izzók hatékonyságát és minőségét, amelyek most 1250 egységnyi teljes raklapmennyiséggel kaphatók. A kereskedelmi és ipari használatra tervezett csőszerű izzók éles, hűvös fehér fényt biztosítanak 4000K színhőmérsékleten.

Minden izzó szabványos G13 aljzattal rendelkezik, és 590 mm hosszú, így számos világítótesthez alkalmas. Az Osram, a világítástechnikai ipar elismert gyártójának termékeként egyenletes teljesítményt és tartósságot várhat el a LUMILUX családtól.

A rendelkezésre álló 32 000 egységgel fel vagyunk szerelve a nagykereskedelmi megrendelések hatékony kezelésére. Akár nagyméretű telepítésekhez, akár folyamatos karbantartási igényekhez készül, készletünk készen áll az Ön igényeinek kielégítésére.

A becsült szállítási idő általában 1 hetet ölel fel a legtöbb európai országban, bár ez változhat. Célunk, hogy zökkenőmentes és kényelmes szállítási folyamatot biztosítsunk az Ön tartózkodási helyének egyedi igényeihez igazítva.

A fizetési lehetőségekkel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén csapatunk készenlétben áll, hogy segítsen Önnek. Arra törekszünk, hogy a tranzakciós folyamat a lehető legzökkenőmentesebb legyen, biztosítva, hogy Ön a keresett minőségi világítási megoldásokra összpontosíthasson.



Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.