FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
6 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Két egyszerű lépés a pozitív visszajelzések számának növelése érdekében

Két egyszerű lépés a pozitív visszajelzések számának növelése érdekében

Közismert tény, hogy az emberek sokkal gyakrabban osztják meg negatív megjegyzéseiket, mint a pozitívot. Amikor minden jól működik, az ügyfelek általában hallgatnak, mivel meg vannak győződve arról, hogy nincs semmi fontos, amiről a többieket tájékoztatni kellene. Mindazonáltal, ha valami probléma adódik, úgy tűnik, hogy rohannak, hogy hozzáadják véleményüket a problémáról.

Ezért ösztönöznünk kell az elégedett ügyfeleket, hogy osszák meg véleményüket a cégről, hiszen ez bármikor döntő hatással lehet az értékesítésre.

Ezt hogyan érjük el?

Csak kérnie kell.

Időnként a legegyszerűbb megoldás a legjobb. Ha nincs hozzászokva, hogy partnereit vagy ügyfeleit arra kérje, hogy értékeljék a tranzakcióit, akkor ideje elkezdeni. Sokan lelkesen osztanak meg egy néhány jó szót Önről, feltéve, ha kezdeményez és megkéri őket.

Ajándékozzon.

Az ajándék a hála jeleként szolgál a sikeres tranzakcióért és az eltöltött időért. Ez lehet egy a jövőbeli megrendelésre adott kedvezmény, vagy a vevő által leggyakrabban megrendelt termék néhány ingyenes darabja. Az ilyen gesztusokat általában nagyon kedvezően fogadják, mivel bizonyítják, hogy figyelmes kereskedelmi partnereivel, és nagyra értékeli véleményüket.

 

A mi tapasztalataink a Merkandi oldalán egyértelműen azt mutatják, hogy a vélemények nagy hatással vannak a vásárlók döntéseire. Ezért ne hagyja figyelmen kívül az ügyfélszolgálat ezen részét, és próbáljon pozitív megjegyzéseket kapni az elégedett kereskedelmi partnereitől. Biztosan eredményesebb alkut tud majd kötni.

Szerző:
Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.