APRIL SAVINGS
-40%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

? Darabonkénti ár vagy teljes ár?

? Darabonkénti ár vagy teljes ár?

Bizonyos ajánlatoknál - különösen a felszámolás alatt levő készleteknél, csődbe jutott üzletek áruinál vagy a raktárfeleslegek esetén - meglehetősen általános gyakorlat, a teljes választék árának feltüntetése. Ez egy egyszerűbb és kényelmesebb megoldás - elvégre, ha az árut egészében értékesítjük, nincs értelme meghatározni a darabonkénti árat, igaz? Nos, ez nem teljesen helyes :-).

A darabonkénti ár lehetővé teszi a vevő számára, az áruk értékének könnyebb felbecsülését.

Sokkal egyszerűbb megítélni, hogy bizonyos termékek vonzóak-e a vevő, és különösen a vevő ügyfeleinek számára. A nagykereskedelemben vásárolt áruk célja a kiskereskedelmi piac elérése, ahol kizárólag ezt az ár formátumot használják.

A darabonkénti ár vonzóbb. És nem csak azért, mert alacsonyabb.

A másik fontos tényező a napi szokásaink és kötődésünk az olyan dolgokhoz, amelyeknek minden nap ki vagyunk téve. Hiszen elsősorban magunk is fogyasztók vagyunk, még akkor is, ha munkánk keretében részt veszünk a nagykereskedelmi piacon.

A darabárat könnyebb összehasonlítani.

Mielőtt a vevő döntene egy adott ajánlatról, ellenőrzi az árukat különböző forrásból. Nincs értelme ezt megnehezíteni - az ár, bár fontos, nem az egyetlen tényező, amely meghatározza egy adott készlet vásárlását.

Tehát mikor kell teljes árat használni?

Csak utolsó lehetőségként :-). Ha az ajánlat nagyon nem szabványos termékekre (gyártósorok, gépkészletek) vonatkozik, akkor a teljes ár indokolt. Minden más esetben jobb a darabonkénti árat feltünteti.

Szerző:
Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

Merkandi - B2B Kereskedelmi Platform

A Merkandi egy olyan nemzetközi nagykereskedelmi platform, amely nem csak a szokásos nagykereskedelemi árukat, hanem a végrehajtók által lefoglalt készleteket, termelési többletet, raktárfelesleget, felszámolt készletek, a fogyasztók által visszaküldött termékeket stb. szintén kínálja.

Előző bejegyzés Következő bejegyzés
Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.