FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Videofelvevő PNI RedStone sztereó hang, 1080P videó, mi kártya

19 350,51 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
50 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Carter - M M M - Cat - Tempo
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-AV1080
EAN:
5949066511462
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Legyen a fő nyomozó
A RedStone PNI hangrögzítő nagyon hasznos eszköz a beszélgetések rögzítéséhez mind szabadidejében, mind a munkahelyén. A termék belső hangszóróval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvételek lejátszását, amikor csak akarja.

Videó felvétel
Ezenkívül a PNI hangrögzítő full HD elülső kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hang rögzítése mellett kiváló minőségű videoképeket kapjon az érdeklődőkről. A készülék 1 hüvelykes képernyője lehetővé teszi a rögzített képek valós idejű megtekintését, valamint a kártyára mentett fájlok lejátszását.

Mozgásérzékelés
Az intelligens mozgásérzékelő funkcióval a hangrögzítő leállítja a felvételt, ha a képkockában lévő kép néhány másodpercig nem változik, és újraindítja a felvételt, amikor valaki a keretben mozog, így nagyobb autonómiát szerez a terméknek.

Bármilyen zsebhez
A termék kis méretei, 107 x 30 x 11 mm, lehetővé teszik a mellkaszsebben vagy a nadrágzsebben való viselését, és szükség esetén nehézség nélkül elrejthető.

Tápegység
A hangrögzítő újratölthető akkumulátorral van felszerelve, beépített Li-Ion 610mAh típusú, amely akár 1,5 óra folyamatos videofelvétel vagy akár 3 óra folyamatos hangfelvétel autonómiát biztosít. Az újratöltéshez mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja egy számítógéphez vagy egy 220 V-os hálózati adapterhez a csomagban található adatkábelen keresztül.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.