XMAS DEAL
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Videó megfigyelő kamera PNI Ház IP32 2MP 1080P vezeték nélküli IP e-vel

19 273,12 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
E&L - iPad - M M M - MAM
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP32
EAN:
5949066509025
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI House IP32 kamera vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS kompatibilis CamHi alkalmazáson keresztül, a PC-ről pedig a HiP2P szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájl megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a letöltési szakaszból.

Képfelbontás
Az IP PNI IP32 kamera 2 MP-es színes CMOS képérzékelővel van felszerelve, amely minőségi képet ad Full HD felbontásban (1980x1024 px).

A legolcsóbb videofelvételi megoldás
Az IP32 PNI kamera tokjában van egy microSD kártyanyílás, amely lehetővé teszi a képek helyi rögzítését és megtekintését az alkalmazásból. A memóriakártya beszerelésének eljárását a kézikönyv tartalmazza.

A jogválasztás szabadsága
Az ONVIF szabványosításának köszönhetően szabadon használhat különböző CCTV berendezéseket, függetlenül a gyártótól. Így különféle kamerákat és felvevőegységeket vásárolhat, kombinálhat és használhat, ha azok ONVIF-kompatibilisek.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
Az IP PNI IP32 IP32 ip kamera 36 infravörös LED-del van felszerelve, amely lehetővé teszi az éjszakai megtekintést, akár 20 m távolságból. Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

Egyéb lehetőségek a képek rögzítésére
A videokamera és a számítógép által készített képeket rögzítheti az interneten keresztül (feltéve, hogy a felvétel során be van kapcsolva) vagy egy NVR-en (feltéve, hogy legalább egy merevlemez-meghajtót telepített olvasási-írási módra).

Kültéri és beltéri
A terméket beltéri és kültéri terek felügyeletére használhatja. Az IP66 védelmi osztály garantálja a helyiség belső alkatrészeinek nedvességtől és portól való szigetelését.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.