FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Videó megfigyelő kamera PNI Ház IP31 1MP 720P vezeték nélküli IP-vel, pl.

16 125,04 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
4 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPad - M M M - MAM - Carter
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP31
EAN:
5949066509018
Utolsó aktualizálás
4 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI House IP31 kamera vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS kompatibilis CamHi alkalmazáson keresztül, valamint a PC-ről a HiP2P szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájl megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a letöltési szakaszból.

Képfelbontás
Az IP PNI IP31 kamera 1 MP-es színes CMOS képérzékelővel van felszerelve, amely minőségi képet ad HD felbontásban (1280x720 px).

A legolcsóbb videofelvételi megoldás
Az IP31 PNI kamera tokjában van egy microSD kártyanyílás (külön megvásárolható), amely lehetővé teszi a képek helyi rögzítését és megtekintését az alkalmazásból. A memóriakártya beszerelésének eljárását a kézikönyv tartalmazza.

A jogválasztás szabadsága
Az ONVIF szabványosításának köszönhetően szabadon használhat különböző CCTV berendezéseket, függetlenül a gyártótól. Így különféle kamerákat és felvevőegységeket vásárolhat, kombinálhat és használhat, ha azok ONVIF-kompatibilisek.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
Az IP PNI IP31 ip kamera 36 infravörös LED-del van felszerelve, amely lehetővé teszi az éjszakai megtekintést, akár 20 m távolságból. Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

Távirányító
A rendszer rendelkezik egy dedikált CamHi alkalmazással Android és iOS operációs rendszerekhez, amelyen keresztül figyelemmel kísérheti és beállíthatja a kamerát.

Egyéb képrögzítési lehetőségek
A videokamera és a számítógép által készített képeket rögzítheti az interneten keresztül (feltéve, hogy a felvétel során be van kapcsolva) vagy egy NVR-en (feltéve, hogy legalább egy merevlemez-meghajtót telepített olvasási-írási módra).

Kültéri és beltéri
A terméket beltéri és kültéri terek felügyeletére használhatja. Az IP66 védelmi osztály garantálja a helyiség belső alkatrészeinek nedvességtől és portól való szigetelését.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.