FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
21 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Videó megfigyelő kamera PNI Ház IP2DOME 1080P varifokális IP 2.8

19 129,22 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPad - M M M - easy home - Viss
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP2DOME
EAN:
5949066511455
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI House IP2DOME kamera vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS kompatibilis XMEye alkalmazáson keresztül, a PC-ről pedig az Általános CMS szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájl megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a letöltési szakaszból.

Varifokális lencsék
A PNI House IP2DOME videokamera 2,8 - 12 mm-es varifokális lencsékkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a zoom és a fókusz kívánt pontokba állítását.

P2P funkció és full HD felbontás
A PNI Ház IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP IP kamerája közvetlenül elérhető P2P kapcsolaton keresztül, anélkül, hogy konfigurálnia kellene az útválasztót. A felhasználónév és a jelszó megadásával könnyen hozzáférhet a szoba összes funkciójához.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
Az IP PNI IP2DOME kamera 36 infravörös LED-del van felszerelve, amely lehetővé teszi az éjszakai megtekintést, akár 30 m távolságból. Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

Távoli felvétel PC-n vagy NVR-en
A videokamera által készített képeket számítógépen, az interneten keresztül (feltéve, hogy a felvétel során be van kapcsolva) vagy egy NVR-en (feltéve, hogy legalább egy merevlemez-meghajtót telepített olvasási-írási módra).

Kültéri és beltéri
A terméket beltéri és kültéri terek felügyeletére használhatja. Az IP66 védelmi osztály garantálja a helyiség belső alkatrészeinek nedvességtől és portól való szigetelését.

Kompatibilis adagoló
Ha a kamerát önálló módban használja, javasoljuk, hogy használjon 12V 2A kompatibilis adagolót vagy a PNI 220V - 12V 5A adagolót a megfigyelő kamerákhoz és a DVR-hez (termékkód PNI-ACCTVALIM).Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.