FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Dedikált alkalmazás okostelefonhoz
Modern pni riasztórendszerként a SafeHouse HS550 közvetlenül az okostelefonjára küldhet értesítéseket és riasztásokat, és dedikált alkalmazásokkal vezérelhető és konfigurálható: Easy Security vagy pni alternatív SafeHouse HS550. Android és iOS okostelefonokra egyaránt elérhető. Így függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, a rendszer azonnal értesíti Önt, ha esemény következik be. 

Teljesen használatra kész rendszer
A PNI SafeHouse HS550 vezeték nélküli riasztórendszer tartalmazza az összes tartozékot az azonnali telepítéshez és használathoz. A csomag tartalmaz egy vezeték nélküli mozgásérzékelőt, egy vezeték nélküli ajtóérzékelőt, 2 távirányítót, 2 TAG kártyát és egy beltéri szirénát a 120 dB-es hangjelzéshez.

A ház teljes védelme
A rendszer teljes körű védelmet nyújt az otthon számára, teljes ellenőrzést és valós idejű felügyeletet biztosítva a felhasználó számára a rendszer és a rögzített események felett. A dedikált okostelefonos alkalmazás és a központi egységen elérhető menü egyszerű és intuitív valós idejű információkat nyújt mind helyi, mind távoli módon az egyes telepített érzékelőtípusokhoz rögzített riasztásokról és eseményekről. Ehhez a kategóriához adjuk hozzá a felügyelet és a kommunikáció funkcióját valós időben a védett területtel, gsm kapcsolaton keresztül.

Kompatibilis tartozékok teljes választéka
A szokásos mozgás- és ajtó-/ablakkiegészítők és érzékelők mellett a PNI a következő termékekkel egészíti ki az opcionális tartozékok választékát, amelyek feltétlenül szükségesek egy modern otthonban:
1. Vezeték nélküli PIR PNI SafeHouse HS003 mozgásérzékelő;      2. Intelligens csatlakozó PNI SafeHouse HS710 vezeték nélküli;
3. Füstérzékelő PNI Safe House HS260 vezeték nélküli;                4. Vezeték nélküli PNI SafeHouse HS520 árvízérzékelő;
5. PNI gázérzékelő SafeHouse HS110 vezeték nélküli;                  6. PNI SafeHouse HS190 távirányító;
7. Mágneses érintkező PNI SafeHouse HS002 vezeték nélküli;

Különböző területek a célkitűzéstől és a célállomástól függően
Az otthon minden területének vagy szobájának más és külön érzékelőre van szüksége egy adott eseményhez. Így beállíthatjuk az érzékelő paramétereit úgy, hogy bármikor tudjuk, hogy kinyitottak-e egy ablakot, egy ajtót, ha füstöt, gázt vagy vizet észleltek, vagy ha mozgást észleltek egy adott helyiségben.
Így minden hozzáadott érzékelő konfigurációjában előre meghatározott nevek vannak: ajtó, ablak, hálószoba, nappali, erkély, kerület, tűz, gáz vagy árvíz.
És vannak előre meghatározott területtípusok is minden egyes érzékelőhöz: kerület, összesen, 24 óra, csengetés, zárt, 24 óra csendes, kerület késedelem nélkül, teljesen késedelem nélkül

Kettős távoli riasztási mód: WiFi / Internet és GSM 3G
A riasztórendszer 2 módon küldhet riasztást a felhasználóknak, így vagy a legmegfelelőbb mód kiválasztásának lehetőségét, vagy egy redundáns biztonsági mentési rendszert kínál, ha az egyik kapcsolat ideiglenesen nem áll rendelkezésre: 1. GSM-en keresztül SMS-ben és telefonhívással a rendszerben konfigurált telefonszámokra; 2. Wifi-n / interneten keresztül a felhasználó okostelefonjára telepített PNI SafeHouse HS550-nek szentelt alkalmazáshoz.

Védje otthonát automatikusan
Elfelejtette aktiválni a riasztórendszert, amikor távozik?
Munkába jöttél, és a riasztórendszer hatástalanítása nélkül léptél be a házba?
Biztos lehet benne, hogy a PNI SafeHouse HS550-nek lehetősége van automatikus megerősítésre / leszerelésre a kívánt órákban, az ütemtervétől függően: indulás / visszatérés a munkából, vagy miért nem késő este / kora reggel kerületi megerősítéssel.

Vezérelje az elektronikát / háztartási készülékeket távolról az Okostelefon alkalmazásból
A betörési/riasztórendszer fő funkciója mellett a PNI SafeHouse HS550 egy modern, ma is nagyon keresett funkcióval is rendelkezik, nevezetesen a kompatibilis 230 V-os aljzatok és relék mobilalkalmazásának távirányítójával. Így akár 8 elektronikus eszközt / háztartási készüléket is elindíthat / leállíthat a mobilalkalmazásból, amelyek az opcionális vezeték nélküli tartozékokhoz csatlakoznak: PNI SafeHouse HS710 aljzat és PNI SafeHouse HS810 relé.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.