FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Vadászkamera PNI Hunting 300C Full HD 3G 12MP Night Vision 56LED +

89 508,95 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
Elérhető mennyiség
1 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-HU300C-A2
EAN:
5949066519475
Utolsó aktualizálás
4 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Távirányító
A PNI 300C kamera megrendeléseket fogadhat az Android és iOS dedikált alkalmazásából: TrailCamera. Ettől a pillanattól kezdve megrendelhet és kaphat egy képet a kameráról, vagy segítségével elvégezhet néhány alapvető beállítást a szobában. Természetesen a fényképezőgépnek tartalmaznia kell egy funkcionális GSM SIM-kártyát, amely mobiladat-kapcsolattal és SMS-sel rendelkezik.

Fénykép küldése e-mailben
A kamera 12 MP-es fényképet (4000x3000 px) küld e-mailben. 5 másodperc alatt akár 5 egymást követő képet is készíthet. A 2 elküldött fénykép közötti minimális távolság 40 másodperc lehet.

Szín
A kamera beépített 2 hüvelykes színes képernyővel rendelkezik a fényképek és videók megtekintéséhez.

Éjszakai látás
A PNI Hunting 300C vadászkamera 56 infravörös LED-del van felszerelve (25 LED felül és 31 alul), így az éjszakai láthatóság eléri a 20 m távolságot. A kamera IR LED-jei, bár világítanak, éjszaka láthatatlanok mind az emberek, mind az állatok számára.

Vízálló
A szoba ideális raktár felügyeletére vagy vadon élő állatok megfigyelésére, álcázó megjelenése miatt. Úgy tervezték, hogy szélálló legyen. Vízálló, IP54.

Kamera 12 MP
A programozható felbontás segítségével a kép mérete eltérhet, elérve az 5MP / 8MP / 12MP-t.

Hd Ful felbontás
Az Ön videói mostantól kiváló minőségű lesz az 1080p (1920 x 1080) full HD felbontásnak köszönhetően.

Autonómia
A Pni Hunting 300C 4 vagy 8 alkáli AA elemmel működhet, a ház belsejében leírtak szerint, vagy 12 V-os tápegységgel külön tápegységről vagy nagyobb külső akkumulátorról.

Távirányító
A PNI 300C kamera megrendeléseket fogadhat az Android és iOS dedikált alkalmazásából: TrailCamera. Ettől a pillanattól kezdve megrendelhet és kaphat egy képet a kameráról, vagy segítségével elvégezhet néhány alapvető beállítást a szobában. Természetesen a fényképezőgépnek tartalmaznia kell egy funkcionális GSM SIM-kártyát, amely mobiladat-kapcsolattal és SMS-sel rendelkezik.

Trail Camera alkalmazás - gyorsbeállítások

Az alapvető beállításokat elküldheti a kamerának, közvetlenül a Trail Camera mobilalkalmazásból, a kamera gyors konfigurálásához, hogy e-mailben fogadja a képeket.  Csak helyezzen be egy SIM-kártyát SMS-sel, aktív internettel és PIN-kód nélkül (előzetesen tesztelték egy telefonon), és kapcsolja be a kamerát (GOMB BE és GOMB GSM BE).
- Adja hozzá a kártya telefonszámát a Trail Camera Smartphone alkalmazásban.
- Másolja át az alábbi beállításokat, és csak a telefonszámokat és az e-mail címet változtassa meg az Ön tulajdonában lévőkkel.
- Küldje el a beállításokat a kamerának a küldés gomb megnyomásával.
- A kamera SMS-sel válaszol: "SMS parancsok sikeresen végrehajtva!"
- Adja meg a megrendelést az alkalmazásból Szerezzen képet: és ugyanazokat az SMS-eket kapja, és egy e-mailt a kamera által készített képpel.
- Ha nem működik, az azt jelenti, hogy a terméknek nincs GSM jele - és a kamerát ki kell venni a nyílt terepen, és legalább 2 jelvonal jelenik meg. Ezzel egyidejűleg ellenőrizze a helyiség beállításait, gondosan olvassa el a termék kézikönyvét.

Korlátlan internet- és SMS-előfizetés
A csomagban található előfizetésen keresztül élvezheti a képek e-mailben vagy SMS-ben történő küldését korlátozás nélkül, korlátlanul.
Mindössze annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy azon a területen, ahol a kamerát felszereli, van-e jel a GSM-szolgáltatótól.
Ezenkívül úgy konfiguráljuk a kamerát, hogy csak telepítenie kell.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.