FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Ingyenes TV
A Románia területén kibocsátott ingyenes DVB-T2 csatornák zökkenőmentes vételéhez először is antennára és DVB-T2 vevőre van szükség.
A DVB-T2 vevőkészülék már integrálható a TV-be, vagy külön kell vásárolni (DVB-T2 DIGITAL TUNER PNI TV901).
A Romániában ingyenesen sugárzó tévécsatornák a következők: TVR1, TVR1HD, TVR2, TVR3 és a helyi TVR állomások. Ezek a bejegyzések területenként eltérőek lehetnek, és részletes információkat tekinthet meg a nemzeti tisztviselő honlapján: www.radiocom.ro

DVB-T2 TV antenna
A PNI yagi 14dB DVB-T2 TV antenna 19 elemből áll, és az egyik legjobban teljesítő antenna az árminőség arányban a piacon. Az antenna nagy nyereséggel rendelkezik, ezért megbirkózik a legnehezebb jelvételi feltételekkel.
Az antenna tökéletes a digitális földi állomások vételére, kiváló képminőséggel az analóg átvitelhez bárhol az országban.
Az elemek készen állnak a keretre csavarozva. Az antenna lehetővé teszi a digitális jel vételét az adóktól maximum 15-20 km távolságban (a megkönnyebbüléstől és az akadályoktól függően)

Szél, eső és hó
Erős felépítésének köszönhetően az antennát kültéri telepítésre szánják, és bármilyen időjárási körülmények között működhet, legyen az szél, eső vagy akár hó.
Az antennacsomagban mindent megtalál, amire szüksége van a gyors használathoz.

A telepítés fontos
Az antennát otthonának legmagasabb részén kell felszerelni falra, erkélyre vagy tetőre. Közvetlen láthatóságra van szükség a kibocsátó és a vétel helye között. Az összeszerelésről, a kibocsátási relékről és a lefedettségről a nemzeti műsorszórási tisztviselő honlapján talál részleteket: www.radiocom.ro
A tartó markolatának rögzítettnek kell lennie, hogy ne legyen lehetőség a leválásra.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.