XMAS DEAL
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

SilverCloud 850VA UPS tiszta szinuszos lcd képernyővel hőerőművekhez

38 547,00 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Jako-o - elektro - JAKO - MAM
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-SCP850
EAN:
5949066511806
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


UPS - szünetmentes tiszta szinuszos tápegység hőerőművekhez
 
A SilverCloud SafePC 600W UPS ideális megoldás a fatüzelésű kazánok, motorberendezések és más, a rövid és hosszú ideig tartó áramkimaradásokra érzékeny elektronikai eszközök védelmére. A készülék 140 ~ 280VAC + / - 2% bemeneti feszültséggel működik, állandó kimenetet biztosítva 230 V +/- 10%.

Túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem
 A Silver Cloud SafePC 600W intelligens védelmi rendszerrel van felszerelve túlterhelés, túlzott kisülés vagy rövidzárlat esetén, és biztosítékkal, amely megvédi elektronikus berendezését a rövidzárlat utáni esetleges károsodásoktól.

AVR - Kimeneti feszültség stabilizálás
A készülék beépített feszültségstabilizátorral is rendelkezik a kimeneten, egy olyan funkcióval, amely a lehető legpontosabb feszültséget kínálja, és közel áll ahhoz, amely az otthoni elektromos és elektronikus berendezések ellátásához szükséges.

USB-PC kommunikáció / megfigyelés
A SilverCloud SafePC 600W intelligens rendszerrel van felszerelve a működés felügyeletére / vezérlésére és diagnosztizálására, valamint a műszaki paraméterekre, amelyek pc-ről / laptopról nyomon követhetők a csomagban elérhető USB-kapcsolat és kábel segítségével. Miután csatlakozott egy internet-hozzáféréssel rendelkező számítógéphez / laptophoz, távolról nyomon követheti az UPS működési paramétereit az interneten keresztül, olyan alkalmazások segítségével, mint a TeamViewer. 

Autonómia: Külső akkumulátor / akkumulátor
A készülék lehetővé teszi egy autó akkumulátorának csatlakoztatását, vagy a nagy kapacitású VRLA AGM GEL (50 - 200Ah) akkumulátorral történő csatlakoztatást, amely nem igényel karbantartást és hosszú ideig használható. Ez akár néhány órás biztonsági mentési időt is kínál áramkimaradás esetén, amelynek időtartama a rögzített azonnali fogyasztástól függően változik. A készülék automatikusan feltölti az akkumulátort, amikor az áramkimaradás véget ér.

LCD képernyő és intelligens menü
Az UPS hallhatóan és vizuálisan is figyelmezteti Önt alacsony akkumulátorszint esetén, ha az akkumulátor tápegységére vált, vagy túlterhelés esetén. Az LCD képernyő lehetővé teszi a készülék működési állapotának figyelemmel kísérését, az akkumulátor töltöttségi szintjének és a figyelmeztetéseknek a megtekintését.

Elérhető kapcsolatok
A SafePC 600W UPS 2 schuko kimenettel rendelkezik az elektronikus eszközök 230 V-os tápellátásához, egy bemenettel / kimenettel a vezetékes védelemhez, és egy USB csatlakozóval a rendszer felügyeletéhez / diagnosztizálásához a PC-n / laptopon.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.