FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
7 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Gel Ball Blaster, Teljes automatizálású fröccsenő gömb romboló, Elektromos Splat Ball További rendetlenség Ingyenes szórakozás 14+ évesek
【Elektromos】A 2023-as továbbfejlesztett gélszórót kiválóan fényképezésre tervezték. Továbbfejlesztettük a sebességváltót és a fogaskerekeket, simábbá téve és képes elviselni az intenzív csatákat, órákig kielégítve a szórakozási igényeket.
【A legújabb moduláris akkumulátor-kialakítás】Moduláris akkumulátorunk két jelentős előnnyel büszkélkedhet: egygombos akkumulátor-telepítés és egyérintéses töltési kialakítás. Folyamatos és stabil hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít a lövöldözős csatákhoz, könnyedséget, egyszerűséget és biztonságot nyújtva. Mondjon búcsút a nehézkes folyamatoknak!
【Tökéletes ajándék 】Ennek az elektromos indítónak. Fantasztikus háztáji vagy születésnapi ajándék 14+ évesek számára, és különösen népszerű a tinédzserek körében. Tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket.
【Szórakoztató szabadtéri játék】Tervezőcsapatunk továbbfejlesztette a sebességváltó belső szerkezetét, ami egy félelmetes erőművet eredményezett, amely lehetővé teszi. Ezek az ágyúk izgalmas élményt nyújtanak.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.