FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
9 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Halbur nyaki hordágy, nyak- és válllazító, nyakhordágy ortopédiai ergonomikus nyakpárna a nyak és a vállak pihenésére, szédülés enyhítésére és relaxációra (lila)

Halbur nyaki hordágy, nyak- és válllazító, nyakhordágy ortopédiai ergonomikus nyakpárna a nyak és a vállak pihenésére, szédülés enyhítésére és relaxációra (lila)

Az elemről
【Napi 10 perc, távol a váll- és nyaki fájdalomtól】: Használja a Halbur nyak- és válllazítót, nagymértékben enyhítheti a krónikus nyak- és vállfájdalmat, a tenziós fejfájást, az állkapocsízületet, az idegkompressziót, helyreállíthatja a nyaki görbét és helyreállíthatja a púposhátat.
【ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS SHIATSU MASSZÁZSHOZ】: Ez a nyakhosszabbító, V alakú görbe kialakítás, mintha mindkét kezével tartaná a nyaki gerincét, alkalmazkodik a nyak ívéhez, és az oldalak eltérés nélkül rögzítve vannak. 6 masszázsrészecskét egyenletesen alkalmazunk a nyaki izmokra, hogy akupresszúrás masszázst biztosítsunk a nyaki gerinc számára, ami nagymértékben enyhíti a nyaki gerinc fájdalmát és merevségét, és segít a nyaki gerinc összehangolásában.
【Konkáv domború kétoldalas kialakítás a biztonságos nyújtáshoz】: Ez a nyaki hordágy ortopédiai tervezte és tesztelte a csontkovácsok által a tökéletes dőlés érdekében, jobban, mint más fájdalomcsillapító termékek. A konvex felület szilárdsága gyenge, és a konkáv felület szilárdsága erősödik. Lépésről lépésre két szintű leszorítóerő, amelyet te irányítasz.
【Puha anyag szag nélkül】: Nyakpárnánk félig merev poliuretán habból készül, amely ugyanolyan rugalmas, mint az emberi bőr, nemcsak hatékonyan támogatja, hanem párnázást is biztosít csonttörés nélkül, jelentősen javítva a kényelmet.
Fájdalomcsillapítás bárhol: ez a nyaki nyaki vontatópárna, könnyű és könnyen hordozható, használható a kanapén és az ágyon. Lazítsa el nyaki gerincét egy munkanap után, és legyen otthoni masszázs terapeuta. Kérjük, ne használja a szokásos módon.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.