FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
5 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Rádióállomás készlet CB TTi TCB-550N + PNI Extra 48 antenna mágnessel

23 848,63 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
1 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
MAM - europe - JAKO - Only
Szállítási idő
5 nap
SKU:
TTI-PACK30
EAN:
5949066514036
Utolsó aktualizálás
4 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Törvényes hatalom 4W
A CB TTi TCB-550 rádióállomás megfelel a Romániában hatályban lévő, az európai normákkal harmonizált jogszabályoknak, a megengedett maximális jogi teljesítmény 4 W.

Automatikus Squelch - DSS
Románia és Európa egyik legkelendőbb állomása, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és kiváló teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornákon történő műsorszórás terén, és nem csak.

Többsávos
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

Mobil állomás
Az egyik legelismertebb állomás, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és nagyon jó teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornák kibocsátása terén, és nem csak.

40 csatorna
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

FM/AM
A TTi TCB-550 rádióállomás lehetővé teszi a kommunikációt mindkét típusú sávban: AM és FM. Fel van szerelve a nemzetközi vészhelyzeti és infotrafikus csatornák gyors választójával is, nevezetesen a 9-19.

4 tűs mikrofon
A rádiós kommunikáció szimplex rendszerben történik a mikrofon és a hangszóró segítségével: az egyik beszél, a többiek hallgatnak. A mikrofon normál méretű, könnyen kezelhető és elektret típusú, 4 tűs csatlakozóval.

Diszkrét és hatékony
A PNI Extra 48 antenna a legkisebb CB antennák közé tartozik (mindössze 45 cm magas), és autókra, kisteherautókra vagy minibuszokra egyaránt felszerelhető. Kis mérete szinte észrevétlenné teszi, könnyen összetéveszthető a rádióantennával. Az átlagos vételi távolság 10 km.

Zajcsökkentő kialakítás
A PNI Extra 48 antenna speciális zajcsökkentő kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő csúszását a fül körül, kiküszöbölve a szélzajt.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.