XMAS DEAL
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Rádióállomás készlet CB TTi TCB-550 + Antenna PNI Extra 45

23 770,10 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
1 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
MAM - europe - JAKO - Only
Szállítási idő
5 nap
SKU:
TTI-PACK24
EAN:
5949066505492
Utolsó aktualizálás
4 hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Törvényes hatalom 4W

A CB TTi TCB-550 rádióállomás megfelel a Romániában hatályban lévő, az európai normákkal harmonizált jogszabályoknak, a megengedett maximális jogi teljesítmény 4 W.

Automatikus Squelch - DSS

Románia és Európa egyik legkelendőbb állomása, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és kiváló teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornákon történő műsorszórás terén, és nem csak.

Többsávos

Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

Mobil állomás

Az egyik legelismertebb állomás, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és nagyon jó teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornák kibocsátása terén, és nem csak.

40 csatorna

Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

FM/AM

A TTi TCB-550 rádióállomás lehetővé teszi a kommunikációt mindkét típusú sávban: AM és FM. Fel van szerelve a nemzetközi vészhelyzeti és infotrafikus csatornák gyors választójával is, nevezetesen a 9-19.

4 tűs mikrofon

A rádiós kommunikáció szimplex rendszerben történik a mikrofon és a hangszóró segítségével: az egyik beszél, a többiek hallgatnak. A mikrofon normál méretű, könnyen kezelhető és elektret típusú, 4 tűs csatlakozóval.

Diszkrét és hatékony

A PNI Extra 45 antenna a legkisebb CB antenna (mindössze 45 cm magas), amely autókra és kisteherautókra vagy minibuszokra egyaránt felszerelhető. Kis mérete szinte észrevétlenné teszi, könnyen összetéveszthető a rádióantennával. Az átlagos vételi távolság 10 km.

Egyszerű telepítés és kalibrálás

A PNI Extra 45 antennát könnyű felszerelni, egyszerűen csavarja be a fülét az autó kupolájára rögzített mágnesre, de a hegy csavarral történő forgatásával kalibrálja is a kívánt teljesítmény eléréséig. Javasoljuk, hogy az antenna beállítását / kalibrálását speciális személyzet végezze el a kapcsolódó berendezéssel.

Zajcsökkentő kialakítás

A PNI Extra 45 antenna speciális zajcsökkentő kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő csúszását a fül körül, kiküszöbölve a szélzajt.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.