FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PNI IP-felbontású videófelügyeleti kamera IP930W 1080P 2 MP vezeték nélküli IP P2P PTZ technológiával

12 891,20 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
iPad - M M M - MORE&MORE - Varta
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Kompatibilis alkalmazás
A kamera távoli eléréséhez, figyeléséhez és vezérléséhez az interneten keresztül bármely Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobileszközről rendelkezésére áll az ingyenes YI IoT alkalmazás és az azonos nevű Windows rendszerű PC-re / laptopra szolgáló szoftver, amely letölthető a termékoldalról.

Intelligens mozgáskövetés
Az IP930W kamera különleges és egyedi funkcióval rendelkezik, nevezetesen az intelligens mozgáskövetéssel. Mit csinál pontosan? A kamera a tárgy, a személy, a keretben mozgó állat után forog, követve azt, amíg ki nem lép a felügyelt területről.  Természetesen nem hiányzik az a funkció, hogy az okostelefonon figyelmeztessen a mozgásérzékelésre, és a videókat csak a mozgásérzékelésre mentse.

Kétirányú kommunikáció
A hurok felvételi funkciójának köszönhetően a kamera folyamatosan rögzít, törli a legrégebbi felvételeket, és elmenti az újabbakat, a felhasználó beavatkozása nélkül.

Full HD felbontás
Az Ip930W kamera maximális felbontásban készít és rögzít videókat Full HD 1920 x 1080 pixel, ami nagyon jó minőségű képet biztosít.

Regisztráció a hurokban
A hurok felvételi funkciójának köszönhetően a kamera folyamatosan rögzít, törli a legrégebbi felvételeket, és elmenti az újabbakat, a felhasználó beavatkozása nélkül.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
Az IP PNI IP930W ip kamera 2 infravörös LED-del van felszerelve, amely lehetővé teszi az éjszakai megtekintést, akár 5-10 m távolságban (a távolság a tárgyak színétől, a falaktól, a környezeti fénytől stb. Függően változik). Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

PTZ forgási képesség
A kamera lehetőséget kínál a felhasználónak arra, hogy távolról vezérelje a forgást 355°-os szögben vízszintesen és 155°-os szögben függőlegesen, hogy sokkal nagyobb és szinte teljes képet kapjon a védett térről. Egy másik hasznos funkció a digitális zoom funkció, amely lehetővé teszi a nagyítást a további részletekért.

Helyi vagy távoli felvétel
Az Ip930W kamera microSD-kártyanyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy külön megvásárolható, max. 64 GB-os memóriakártya behelyezésével képeket rögzítsen későbbi megtekintés céljából. A képeket számítógépen is rögzítheti az interneten keresztül, de a felvétel során mindvégig bekapcsolva kell maradnia.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.