FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
22 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PNI House PTZ1200 Full HD videófelügyeleti készlet HDD 1 TB-os HDD-vel együtt - D

63 766,34 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
C&A - Jako-o - C&C - MORE&MORE
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-PTZ121TB
EAN:
5949066514524
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI House PTZ1200 készlet helyileg vagy távolról vezérelhető mobileszközökről az Android és iOS rendszerekkel kompatibilis XMEye alkalmazáson keresztül, valamint a számítógépről az általános CMS szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájlt megtalálhatja a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalon, a Letöltés részben.

4 kültéri szoba
A PNI House PTZ1200 készlet tartalmaz egy felvevő egységet (NVR) és 4 AHD kamerát, amelyek beltéren és kültéren egyaránt használhatók. Mind az NVR, mind a kamerák fémházzal rendelkeznek.

DVR, NVR, HVR 3 az 1-ben
A PTZ1200 készletben található NVR támogatja mind az AHD 1080P kamerák, mind az IP kamerák csatlakoztatását és az analóg + IP kamerák egyidejű csatlakoztatását.
Enged:

Analóg: 4 x 1080N / 4 x 720P / 4 x 960H
IP-cím: 8 x 1080P / 12 x 960P / 8 x 720P
Analóg + IP: 2 x 720P + 2 x 720P

1080P AHD felbontás
A készletben található kamerák AHD felbontásúak (Analog High Definition 1080P).

Csatlakozók
Többféle monitort csatlakoztathat, a készülék HDMI és VGA kimenettel van felszerelve. Az NVR-be telepített HDD-n tárolt videofelvételek helyileg letölthetők USB-meghajtóra, USB2.0 interfészen keresztül, vagy távolról az interneten keresztül, közvetlenül a számítógépre. Az NVR az RJ45 LAN porton keresztül csatlakoztatható az internethez.

HDD kompatibilitás
A PNI House PTZ1200 készlet legfeljebb 6 TB-os merevlemez csatlakoztatását támogatja. Azt javasoljuk, hogy csak dedikált CCTV merevlemezekkel használd, amelyek megbízhatósága, ellenállása és minősége garantált 24/7.

XVI. ellenőrzés
A PNI House PTZ1200 kompatibilis a XVI. Az XVI protokoll lehetővé teszi a kiváló minőségű képvisszaadást és annak vezérlését (fényerő, kontraszt, telítettség stb.) minden csatornán.

További információ. Tároljon többet.
A DVR-kre és NVR-ekre optimalizált SkyHawk tárolóeszközök 24 × 7 felvételre vannak hangolva, akár 10 TB kapacitásig. A továbbfejlesztett ImagePerfect firmware-rel felszerelt SkyHawk segít minimalizálni az elejtett képkockákat és az állásidőt a PC merevlemezének 3-szoros terhelésével, és készen áll az idő akár 90%-ának rögzítésére, miközben akár 64 HD kamerát is támogat.

SkyHawk okos
Az innovatív ImagePerfect firmware zökkenőmentes és tiszta videostreamelést biztosít az állandó és non-stop felügyeleti környezetekhez - segítve vállalkozása zökkenőmentes működését. mindig félelmetes védelmi szinttel rendelkezik.

Biztonságos
A SkyHawk megfigyelőeszközökkel maximális nyugalmat élvezhetsz, és soha nem maradhatsz le egyetlen képkockáról sem, még mostoha körülmények között sem. Az extrém Skyhawk munkaterhelés-értékelés, az alacsony energiafogyasztás és az NVR-kész kialakítás hosszú távon javíthatja a megbízhatóságot. A SkyHawk biztonságosan működhet üzemi hőmérsékleten is – 0°C és 70°C között –, míg az ütésálló alkatrészek további védelmet nyújtanak a talajon.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.