FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
1 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

PNI 631W-os videomegfigyelő kamera kupola kültéri IP-vel, PTZ-vel és társaival

38 674,35 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
10 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Domo - iPad - M M M - easy home
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-IP631W
EAN:
5949066505089
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI 631W kamera vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS kompatibilis CamHi alkalmazásokon keresztül, a PC-ről pedig a HiP2P szoftveren keresztül. A CMS telepítő szoftver megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a letöltési részről.

Riasztási figyelmeztetés
Ha a kamera mozgást észlel, elküldi egy FTP-szervernek a fényképfelvételt vagy a riasztási helyzetet tartalmazó videofájlt, vagy e-mailben elküldi a felhasználónak a megfelelő felvételt.

P2P funkció és HD felbontás
Az ONVIF protokollal kompatibilis PNI 631W IP kamera közvetlenül elérhető P2P kapcsolaton keresztül, anélkül, hogy konfigurálnia kellene az útválasztót. A felhasználónév és a jelszó megadásával könnyen hozzáférhet a szoba összes funkciójához.

Megtekintés gyenge fényviszonyok között is
A PNI 631W IP kamera 22 infravörös LED-del van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az éjszakai megtekintést, akár 15 m távolságból. Használható otthon, irodák, gyárak, üzletek, kórházak stb. Felügyeletére. Egyszerű, kényelmes és valós időben.

Távirányító
A 631 W-os kamerát a Windows operációs rendszerekkel kompatibilis CMS szoftver segítségével vagy az Android vagy iOS mobileszközökkel kompatibilis dedikált alkalmazás segítségével felügyelheti és vezérelheti.

MicroSD vagy távoli kártya rögzítés PC-n vagy NVR-en
A videokamera által készített képeket rögzítheti a fényképezőgép belsejébe telepített micro SD-kártyára, számítógépre, az interneten keresztül (feltéve, hogy a felvétel során be van kapcsolva), vagy egy NVR-re (feltéve, hogy legalább egy HDD-t telepített, amely olvasási-írási módra van állítva).

Kültéri és beltéri, vezeték nélküli vagy kábeles
A kamerát beltéri és kültéri terek megfigyelésére használhatja, vezeték nélkül vagy kábelen keresztül csatlakoztatva az internetes hálózathoz. Az IP66 védelmi osztály garantálja a helyiség belső alkatrészeinek nedvességtől és portól való szigetelését.

PTZ vezérlés
A PNI 631W IP kamera vízszintesen akár 355°-os, függőlegesen pedig akár 90°-os elfordulást tesz lehetővé. A kamera forgási és fókusz funkciója vezérelhető a dedikált CMS-ről vagy a mobiltelefonon lévő alkalmazásból.

A jogválasztás szabadsága
Az ONVIF szabványosításának köszönhetően szabadon használhat különböző CCTV berendezéseket, függetlenül a gyártótól. Így különféle kamerákat és felvevőegységeket vásárolhat, kombinálhat és használhat, ha azok ONVIF-kompatibilisek.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.