FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
3 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Navigációs rendszer GPS PNI L810 képernyő 7 hüvelyk, Európa térképe Mireo Don

25 783,16 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
Navigazione - Carter - europe - GP
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-L810-HM
EAN:
5949066516160
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


7" képernyő
A 7 hüvelykes képernyő rendkívül érzékeny és pontos tapintású. A dobozban található ceruza pontosabb vezérlést és navigációt biztosít a menükben, mint az ujjakkal való használat.

FM adó
A PNI L810 hordozható navigációs rendszer FM adóval van felszerelve. Lehetővé teszi a navigáció belső / külső memóriájában, az autó FM rádiójában tárolt dalok továbbítását.

Belső memória
A navigáció belső memóriája 8 GB, ami azt jelenti, hogy összetett térképeket integrálhat, vagy további multimédiás fájlokat adhat hozzá.

Nagy teljesítményű processzor
A GPS-pozíció vétele és megjelenítése a térképen azonnal megtörténik, köszönhetően az új, erősebb MSB 2531 processzornak, amelynek sebessége 800 MHz és RAM-ja 256 MB.

Csatlakozók
A PNI L810 navigációs csatlakozó egy miniUSB portból, egy micro SD foglalatból áll, amely további térképeket vagy multimédiás fájlokat tartalmaz, valamint egy fejhallgató-csatlakozó csatlakozóból.

Multimédia lejátszó
A GPS egységnek három fontos funkciója van: videolejátszó, audiolejátszó és fotólejátszó. Támogatja az olyan videofájlokat, mint: AVI, WMV és audio fájlok: MP3 és WAV. Támogatja a JPG, BMP és PNG formátumokat is.

Európa térképe Mireo Ne essen pánikba
A GPS PNI L810 a Mireo Don't Panic és a Map Full Europe navigációs szoftverrel van felszerelve, amely egy életen át ingyenes frissítést élvez (a készülék működésének teljes időtartama alatt). A navigációs rendszer intuitív, egyszerű és könnyen használható felületet használ, fejlett keresési módszerekkel és az útvonalak kiszámításának sebességével. Információt nyújt a felhasználónak a környéken található érdekes helyekről, éttermekről, benzinkutakról és még sok másról.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.