FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
25 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Mini PC Minix Neo U9-H nyolcmag, Android 6, 2GB RAM, 16GB, H.265, Dua

54 642,58 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
M M M - H&H - H&M - C&H
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-MINIX-U9H
EAN:
4897016415753
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Tökéletes kép - 4K ultra nagy felbontású
Az akár 60 képkocka/másodperces (fps) felbontással a neo U9-H sima, érzékeny és kristályos képminőséget biztosít. Csatlakoztassa a NEO U9-H-t egy 4K TV-hez, és élvezze a képminőséget 4K Ultra HD , hasonló valóságok.

Élethű látvány - Nagy dinamikatartomány (HDR)
A NEO U9-H a teljes HDR10 támogatással a képteljesítmény új magasságait éri el. A HDR (High Dynamic Range) technológia kiszélesíti a színspektrumot, fényes fehér és mélyebb feketéket jelenít meg, hangsúlyozva a kontrasztot, hogy természetes és élénkebb megtekintési élményt nyújtson.

Gazdag moziszerű térhangzás – Dolby Digital Audio
A NEO U9-H az egész színház hangját hozza a szobába. nappal. A teljesen licencelt Dolby Audio páratlan és élénk hangminőséget biztosít, amely életre kelti a szórakozást.

Élvonalbeli technológiák
A nagy teljesítményű Octa Core processzorral felszerelt neo U9-H segít gyorsan elvégezni a dolgaidat, egyszerű és válaszkész navigációt és gyors indítású alkalmazásokat biztosítva. A Neo U9-H innovatív passzív hűtési megoldása megakadályozza a túlmelegedést, függetlenül attól, hogy milyen nagy a terhelés, miközben teljesen csendben működik.

Tárolás alkalmazható
Az Android Marshmallow 6.0.1 operációs rendszer bemutatja a Storage Adoptable-t; az a képesség, hogy külső adathordozót fogadjon el, hogy belső tárolóként működjön, így bővítheti a NEO U9-H eszköz belső 16 GB-os eMMC tárhelyét, egyszerűen egy micro SD vagy egy külső merevlemez csatlakoztatásával. Egyszerű streaming – Csatlakoztathatóság Búcsút int a pufferelésnek, akadozásnak vagy fagyásnak. A 802.11ac 2 x 2 MIMO kétsávos Wi-Fi-nek és a Gigabit Ethernet technológiának köszönhetően a neo U9-H gyors streamelést tesz lehetővé kedvenc tartalmaidra.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.