FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

CB TTi TCB-550 rádióállomás

Törvényes hatalom 4W
A CB TTi TCB-550 rádióállomás megfelel a Romániában hatályban lévő, az európai normákkal harmonizált jogszabályoknak, a megengedett maximális jogi teljesítmény 4 W.

Automatikus Squelch - DSS
Románia és Európa egyik legkelendőbb állomása, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és kiváló teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornákon történő műsorszórás terén, és nem csak.

Többsávos
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

Mobil állomás
Az egyik legelismertebb állomás, kis méretével, könnyű kezelhetőségével és nagyon jó teljesítményével tűnik ki mind a vétel, mind az infotrafikus csatornák kibocsátása terén, és nem csak.

40 csatorna
Az állomás megfelel a hatályos európai normáknak, és lehetővé teszi a kommunikációt az infotrafichoz használt 27 MHz-es sáv 40 csatornáján.

FM/AM
A TTi TCB-550 rádióállomás lehetővé teszi a kommunikációt mindkét típusú sávban: AM és FM. Fel van szerelve a nemzetközi vészhelyzeti és infotrafikus csatornák gyors választójával is, nevezetesen a 9-19.

4 tűs mikrofon
A rádiós kommunikáció szimplex rendszerben történik a mikrofon és a hangszóró segítségével: az egyik beszél, a többiek hallgatnak. A mikrofon normál méretű, könnyen kezelhető és elektret típusú, 4 tűs csatlakozóval.

Cb PNI ML145 antenna

Cb PNI ML145 antenna teljesítménye
A termék teljesítménye szorosan kapcsolódik azokhoz a műszaki jellemzőkhöz, amelyekkel az antenna ideális összeszerelési és használati körülmények között rendelkezik: SWR < = 1,0, rövid ideig alkalmazott maximális teljesítmény 400 W, impedancia 50 Ohm ellenállás, rozsdamentes acél stb.

Kommunikációs távolság
A kommunikációs távolság egy másik döntő tényező a CB antenna beszerzésében és használatában. Így a 15 km-es maximális kommunikációs távolság ideális munkakörülmények között érhető el: kalibrált antenna, akadályok nélküli nyílt mező, 4 W-os maximális jogilag megengedett teljesítményű állomás és szabványos vétel. Bármilyen akadály, mint például: dombok, hegyek, épületek, falak vezethetnek ennek a távolságnak a csökkentéséhez.

Antenna hossza
Az antenna hossza egy másik nagyon fontos tényező, amely befolyásolhatja a kommunikációs távolságot a forgalomban. Így minél hosszabb az antenna, annál nagyobb a hatótávolság. A CB PNI ML145 antenna hossza 145 cm.

Mágneses alap PNI 145/PL

Mágneses alap
A PNI 145/PL mágneses talp átmérője 145 mm, ez a méret nagy sebességnél is stabilitást biztosít az antennának, kellemes kialakítással.

Menetes markolat
A Pni145/PL talp kompatibilis a belső menetes rögzítőrendszerrel rendelkező antennákkal.

Kábelhossz
A kábel hossza fontos tényező a mágneses alap kiválasztásában. A PNI 145/PL alapja egy 4 m hosszú minőségi kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi az antenna problémamentes elhelyezését az autó kupoláján, és a kábel elhelyezését úgy, hogy ne zavarja az utasokat.

Erős mágnes
A PNI145/PL alap nagy méretű mágnessel rendelkezik, ami nagyon jó tapadást biztosít az autó kupolájának, valamint ellenállást és stabilitást még nagy sebességnél is.

PL259 aljzat
A PNI 145/PL mágneses talp RG58 koaxiális kábellel és PL259 aljzattal van felszerelve az állomáshoz való közvetlen csatlakozáshoz.

Mellékelt gumi tartó
Annak érdekében, hogy megvédje a gép kupoláját a lehetséges karcolásoktól, de anélkül, hogy befolyásolná az antenna optimális működését, a 145 / PL mágneses talp vékony és tartós gumi tartóval van ellátva, amely szintén megvédi a víztől a benne lévő csatlakozásokat és forrasztást.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.