XMAS DEAL
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Állítható ASQ
A CB szegmens innovációja, az állítható automatikus squelch (ASQ) maximális kényelmet kínál még az autós CB rádióállomások legigényesebb felhasználói számára is. Ha eddig megszoktuk az ASQ aktiválását / letiltását, most a PNI hozza a beállításának funkcióját, egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi az interferencia, a háttérzajok és a zavarás akár 100% -ának kiküszöbölését a CB sávban.

ASQ gomb a mikrofonon
A nagyobb vezetési kényelem érdekében a PNI az automatikus szorítógombot (ASQ) be-/kikapcsoló gombot helyezte el a mikrofonon. Ezen a gombon kívül a mikrofonon fel/le gombokat is találunk a csatornaváltáshoz, így nem kell levennie a szemét az útról, hogy ezeket a fő funkciókat működtesse.

Kicsi
A terméket bármilyen autóban használhatja, mivel ez az egyik legkisebb CB-állomás a piacon. Robusztus és kellemes kialakítású, bármilyen helyen elhelyezhető: kartámasz, deszka, ülések között, zavarás vagy zavarás nélkül.

Kulcszár kapcsoló
A CB PNI Escort HP 8000L rádióállomás előlapján van egy kapcsoló, amely lehetővé teszi a vészhelyzeti csatorna (19), a normál üzemmód (CH) kiválasztását és a kulcszár funkció (L) aktiválását, amely funkció olyan helyzetekben hasznos, amikor el akarja kerülni az állomáskulcsok véletlen érintését.

Cb PNI ML145 antenna teljesítménye
A termék teljesítménye szorosan kapcsolódik azokhoz a műszaki jellemzőkhöz, amelyekkel az antenna ideális összeszerelési és használati körülmények között rendelkezik: SWR < = 1,0, rövid ideig alkalmazott maximális teljesítmény 400 W, impedancia 50 Ohm ellenállás, rozsdamentes acél stb.

Kommunikációs távolság
A kommunikációs távolság egy másik döntő tényező a CB antenna beszerzésében és használatában. Így a 15 km-es maximális kommunikációs távolság ideális munkakörülmények között érhető el: kalibrált antenna, akadályok nélküli nyílt mező, 4 W-os maximális jogilag megengedett teljesítményű állomás és szabványos vétel. Bármilyen akadály, mint például: dombok, hegyek, épületek, falak vezethetnek ennek a távolságnak a csökkentéséhez.

Antenna hossza
Az antenna hossza egy másik nagyon fontos tényező, amely befolyásolhatja a kommunikációs távolságot a forgalomban. Így minél hosszabb az antenna, annál nagyobb a hatótávolság. A CB PNI ML145 antenna hossza 145 cm.

Mágneses alap
A PNI 145/PL mágneses talp átmérője 145 mm, ez a méret nagy sebességnél is stabilitást biztosít az antennának, kellemes kialakítással.

Menetes markolat
A Pni145/PL talp kompatibilis a belső menetes rögzítőrendszerrel rendelkező antennákkal.

Kábelhossz
A kábel hossza fontos tényező a mágneses alap kiválasztásában. A PNI 145/PL alapja egy 4 m hosszú minőségi kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi az antenna problémamentes elhelyezését az autó kupoláján, és a kábel elhelyezését úgy, hogy ne zavarja az utasokat.

Erős mágnes
A PNI145/PL alap nagy méretű mágnessel rendelkezik, ami nagyon jó tapadást biztosít az autó kupolájának, valamint ellenállást és stabilitást még nagy sebességnél is.

PL259 aljzat
A PNI 145/PL mágneses talp RG58 koaxiális kábellel és PL259 aljzattal van felszerelve az állomáshoz való közvetlen csatlakozáshoz.

Mellékelt gumi tartó
Annak érdekében, hogy megvédje a gép kupoláját a lehetséges karcolásoktól, de anélkül, hogy befolyásolná az antenna optimális működését, a 145 / PL mágneses talp vékony és tartós gumi tartóval van ellátva, amely szintén megvédi a víztől a benne lévő csatlakozásokat és forrasztást.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.