FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
24 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


HDMI streaming lejátszó Amazon Fire TV 3. generáció, Alexa vezérlés
Az Amazon Fire TV csatlakozik a HDTV-hez, hogy hozzáférjen az online szórakoztató programok széles skálájához. A filmek és tévésorozatok hatalmas választékával, a hangkeresési funkcióval és az olyan jellegzetes funkciókkal, mint az ASAP és a Prime Music, az Amazon Fire TV az egyszerű módja annak, hogy élvezze a Netflix, az Amazon Video, a Hulu, az HBO Now alkalmazást, vagy kedvezményes áron kölcsönözhet filmeket, nézhet élő sportmérkőzéseket, igény szerint, zenét, phote-ot, játékok és még sok más.

A stream legerősebb kiegészítője
A hozzáférhető felülettől a gyors keresési eredményekig az Amazon Fire TV lejátszó minden aspektusa gyors és gördülékeny.
Az Amazon Fire TV egyszerű funkcionalitással rendelkezik, függetlenül attól, hogy otthon vagy utazáson van. Csatlakoztasd a készülékedet bármilyen HDTV-hez, bárhol is vagy, így nem maradsz le egyetlen tévéműsorról vagy műsorról sem.
A "Fire TV Remote App" segítségével bármilyen szórakozási formát kereshet, csak hanggal kommunikálva. Ez a funkció azonnal megtalálja a tévéműsorokat, filmeket, színészeket vagy akár kedvenc műfajait, csak hangutasítással.

Bármilyen preferencia
A Netflix, az Amazon Video, az HBO Now, a Hulu stb. azonnali elérésével biztosan megtalálja, amit szeret. Nézzen élő TV-t a Sling TV-n keresztül, amely magában foglalja az ESPN-t, az AMC-t, a HGTV-t, a TNT-t, a Food Network-et, az ABC Family-t és még sok mást. Az Amazon Price tagság több ezer filmet és tévésorozatot tartalmaz.
Több millió dal érhető el az Amazon Fire TV-n a Pandora, az iHeartRadio és a Spotify segítségével. Hozzáférhet a teljes Amazon Music Library könyvtárhoz is, és élvezheti a már megvásárolt dalokat. Az Amazon Prime tagság hozzáférést biztosít a Prime Music-hoz, amely magában foglalja a Prime lejátszási listákat, ahol további hirdetések nélkül hallgathatja kedvenc dalait.
Olyan megszentelt címeket élvezett, mint a Crossy Road, a You Don't Know Jack, a The Game of Life és a Flappy Birds Family, csak a vezérlőként mellékelt távirányítót használva.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.