FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
7 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása

Bevespi fogkészlet ultrahangos fogápoló és tisztító készlet professzionális rozsdamentes acél és fogkőeltávolító fogjavító fogakhoz foltfolt fogkő fogkő

PROFESSZIONÁLIS FOGÁSZATI ÁPOLÁSI KÉSZLET:3 az 1-ben professzionális fogápolási készlet, amely elektromos fogkefét, 2 féle fogkőeltávolító eszközt kombinál, biztonságos és alapos fogápolást biztosít otthon. A multi munkamód megfelel a különböző foghelyzeteknek és tisztítási igényeknek, hatékony és kényelmes fogászati ellátást biztosítva. Fogászati tükörrel,kényelmesebb a fogak helyzetének önellenőrzéséhez.
JAVÍTSA A KÜLÖNBÖZŐ FOGPROBLÉMÁKAT:2 rozsdamentes acél fogkőeltávolító bit kifejezetten a lepedék eltávolítására tervezték, a frissítés révén a Sonic Gentle frekvencia vibrációs technológia gyorsan javíthatja a fogproblémákat anélkül, hogy károsítaná az egészséges fogakat, beleértve a lepedék, a fogkő és a foltok javítását, segítve a fogak tisztítását és a friss lélegzet megtartását.
ÖT ÜZEMMÓD: 5 tisztítási mód, puha mód( érzékeny íny); fehérítés (napi tisztítás); tisztítási mód(könnyű számítás); fogkő üzemmód(kifejezetten masszív plakkhoz); Ínyápoló mód (makacs fogkő esetén), megfelel a különböző emberek fogainak helyzetének és tisztítási igényeinek. Minden tisztítási mód előre beállított munkamóddal rendelkezik, különböző üzemmódokat állíthat be orális helyzetként. Egy gomb az üzemmódok közötti váltáshoz.
VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS: A fogtisztító készlet IPX7 vízálló kialakítást alkalmaznak mind a gép belsejében, mind külsejében, hogy kettős védelmet nyújtsanak, ami megakadályozza a szivárgást, és lehetővé teszi a fogkefe biztonságos használatát zuhanyozáshoz a fürdőszobában, és hosszabb élettartamot biztosít.
TÖLTŐÁLLOMÁS KIALAKÍTÁSA: Vezeték nélküli használat, beépített 400mAh akkumulátor, 7-10 napig működhet teljes töltéssel. Töltőállomással, kényelmes töltés és praktikus hordozás.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.