FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
5 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Csomag készlet videó megfigyelő PNI Ház WiFi550 NVR és 8 wirel kamerák

141 808,52 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
11 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
M M M - C&A - Jako-o - C&C
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-WF550-8HDD
EAN:
5949066515460
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása


Hozzáférési és vezérlési módszerek
A PNI House WiFi550 videomegfigyelő készlet vezérelhető mobil eszközökről az Android és iOS kompatibilis Danale alkalmazáson keresztül, a PC-ről pedig a Dana CMS szoftveren keresztül. A CMS telepítőfájl megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letöltheti weboldalunkról, a termékoldalról, a letöltési szakaszból.

Vezeték nélküli kommunikáció
A kamerát vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakoztathatja az internethez. Ezenkívül vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is csatlakoztassa a kamerát az NVR-hez. A maximális WiFi átviteli távolság 100 m (nyílt terepen).

8 kültéri szoba
A PNI House WiFi550 készlet tartalmaz egy felvevő egységet (NVR) és 8 kamerát, amelyek beltéren és kültéren egyaránt használhatók, amelyek lehetővé teszik otthonának vagy cégének megfigyelését bárhonnan, ahol van internetkapcsolata.

8 csatornás NVR
A csomagban található NVR-rel 8 full HD videomegfigyelő kamera képeit rögzítheti és lejátszhatja. A képek rögzítéséhez az NVR belsejébe egy belső HDD-t is felszerelhet, amelynek kapacitása akár 4 TB is lehet.

Felvétel éjszaka
A 4 kamera mindegyike 30 IR LED-del van felszerelve, amelyek minőségi felvételt kínálnak éjszaka, akár 30 m-ig.

Vezérlés az interneten keresztül
Most valós időben nézheti meg a PNI House WiFi550 által készített képeket. Teljes hozzáférést adunk a rendszerhez is, amely lehetővé teszi: beállítások, felvételek megtekintése, felvételek letöltése stb. Ezenkívül az egyszerűbb konfiguráció érdekében a készletben lévő NVR az internetről is elérhető anélkül, hogy speciális konfigurációkra lenne szükség az útválasztóban, P2P kapcsolaton keresztül.
Android és iOS esetén a Danale alkalmazást ajánljuk.

Valós idejű megtekintés
A képek valós időben kerülnek rögzítésre, és az NVR-hez VGA vagy HDMI interfészen keresztül csatlakoztatott monitoron keresztül tekinthetők meg.

HDD kompatibilitás
A felügyeleti rendszerek fejlődésével a HDD-k gyártói dedikált megoldásokat hoztak létre számukra. Ezért a felügyeleti rendszerek maximális teljesítménye érdekében azt javasoljuk, hogy csak a felügyeleti rendszerekhez dedikált merevlemezeket használja.

Videó bemutató

További információ. Tároljon többet.
A DVR-kre és NVR-ekre optimalizált SkyHawk tárolóeszközök 24 × 7 felvételre vannak hangolva, akár 10 TB kapacitásig. A továbbfejlesztett ImagePerfect firmware-rel felszerelt SkyHawk segít minimalizálni az elejtett képkockákat és az állásidőt a PC merevlemezének 3-szoros terhelésével, és készen áll az idő akár 90%-ának rögzítésére, miközben akár 64 HD kamerát is támogat.

SkyHawk okos
Az innovatív ImagePerfect firmware zökkenőmentes és tiszta videostreamelést biztosít az állandó és non-stop felügyeleti környezetekhez - segítve vállalkozása zökkenőmentes működését. mindig félelmetes védelmi szinttel rendelkezik.

Biztonságos
A SkyHawk megfigyelőeszközökkel maximális nyugalmat élvezhetsz, és soha nem maradhatsz le egyetlen képkockáról sem, még mostoha körülmények között sem. Az extrém Skyhawk munkaterhelés-értékelés, az alacsony energiafogyasztás és az NVR-kész kialakítás hosszú távon javíthatja a megbízhatóságot. A SkyHawk biztonságosan működhet üzemi hőmérsékleten is – 0°C és 70°C között –, míg az ütésálló alkatrészek további védelmet nyújtanak a talajon.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.