XMAS DEAL
-35%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


Teljesítmény antenna CB PNI Presenter ML145
A termék teljesítménye szorosan kapcsolódik az antenna ideális összeszerelési és használati körülményeihez szükséges műszaki jellemzőkhöz: SWR < = 1,2/1, maximális alkalmazott teljesítmény 300 W, impedancia 50 Ohm ellenállás, rozsdamentes acél 

Kommunikációs távolság
A kommunikációs távolság egy másik döntő tényező a CB antenna beszerzésében és használatában. Így a maximális 10 km-es kommunikációs távolság ideális munkakörülmények között érhető el: kalibrált antenna, akadályok nélküli nyílt terep, 4W maximális jogilag megengedett teljesítményű állomás és szabványos vétel. Bármilyen akadály, mint például: dombok, hegyek, épületek, falak vezethetnek ennek a távolságnak a csökkentéséhez.

Antenna hossza
Az antenna hossza nagyon fontos tényező, amely befolyásolhatja a kommunikációs távolságot. Így minél hosszabb az antenna, annál nagyobb a hatótávolság. A PNI ML145 antenna hossza 129 cm (a mágneses alap 125 mm-t tartalmaz).

Mágneses alap
A csomagban lévő mágneses alap 3 m-es kábellel van ellátva, amely elegendő ahhoz, hogy az antennát a kupolára helyezze, átmérője 125 mm, és egy erős mágnes, amely nagy sebességgel is biztosítja az antenna stabilitását.

Teljes csomag
Ez a készlet készen áll az összeszerelésre a csomagban: antenna, mágneses alap kábellel és PL259 aljzattal, imbus a kalibráláshoz. Mindössze annyit kell tennie, hogy felszereli az antennát a mágneses alapra, csatlakoztatja egy CB rádióállomáshoz, és elvégzi a kalibrálást, hogy maximális teljesítményt nyújtson.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.