FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
3 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Ajánlat leírása


1000MHz CAT7 S/FTP kábel
A CAT7 PNI SF07 kábel megfelel a legújabb szabványoknak, és támogatja a 600 és 1000 MHz közötti sávszélességet és a nagy sebességű, akár 10 Gbps-os adatátvitelt, sokkal gyorsabb, mint a CAT6a. Tehát akár az interneten szörfözik, akár zenét hallgat, akár filmeket néz, fájlokat tölt le vagy tölt fel, mindent nagy sebességgel tehet meg, anélkül, hogy törődne az átviteli szűk keresztmetszetekkel.

Kompatibilitás
A CAT7 PNI SF07 kábel kompatibilis a Cat5/Cat5e/Cat6/Cat6a Ethernet kábelek régi verzióival. Alkalmas otthoni hálózatokhoz, POE rendszerekhez, modemekhez, kapcsolókhoz, útválasztókhoz, nyomtatókhoz, játékkonzolokhoz stb.

Hatékony árnyékolás
A CAT7 kábel 4 pár csavart érpárú vezetékből készül, egyedileg szigetelve. A PVC bevonat, az alumíniumfóliával történő kiegészítő árnyékolás és a huzalok csavarásának jobb minősége jobb védelmet nyújt a zaj és az interferencia ellen, amelyek ronthatják a jel minőségét.

Könnyen kezelhető
A CAT7 PNI SF07 kábel tekercsként van csomagolva, így könnyen kezelhető és húzható a sarkokban, a bútorok alatt vagy a falak mentén, hogy elérje a csatlakoztatni kívánt eszközt.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.