FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 évre REGISZTRÁCIÓ ÉS MEGÚJÍTÁS
az akciók nem vonhatók össze
16 A fennmaradó csomagok száma

A legjobb tőzsdei ajánlatok 150 országból

Több mint 100 000 elégedett felhasználó

A kibocsátási árnál akár 90%-al olcsóbb kínálatok

Közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal és nagykereskedőkkel

Biometrikus időmérő és beléptető rendszer PNI Face 600 olvasóval

77 350,24 Ft /darab ár adó nélkül

Állapot
Az ajánlat már nem elérhető
Minimum rendelés
1 darab
Elérhető mennyiség
100 darab
Ország
Románia
Termékcsoport
Új  
Márkák
facom - Tempo - Viss - MAM
Szállítási idő
5 nap
SKU:
PNI-FBE600
EAN:
5949066515637
Utolsó aktualizálás
Több mint egy hónapja

Jelenlegi ajánlatok ebben a kategóriában
Ajánlat leírása

 
Idő- és hozzáférés-vezérlő terminál
A PNI Face 600 egy biometrikus időmérő és beléptető rendszer ujjlenyomat-olvasóval, arcfelismeréssel és elektromágneses kártyával. Az arcazonosítás és a multi-biometrikus ellenőrzés fejlett algoritmusán és technológiáján alapuló rendszer lehetővé teszi az emberi erőforrások ellenőrzését és tervezését, ami különleges hozzájárulást jelent a modern vállalatok irányításához.

4,3 hüvelykes érintőképernyő
A 4,3 hüvelykes színes érintőképernyő az intuitív menüt felhasználóbarát grafikus felülettel jeleníti meg. A menü lehetővé teszi például a felhasználói adminisztrációt, a készülék dedikált szoftverrel vagy más hozzáférés-vezérlő tartozékokkal való kommunikációjával kapcsolatos speciális beállításokat.

A csomagban található szoftver
A csomagban található CD-n található dedikált és ingyenes szoftver biztosítja: az alkalmazottak adminisztrációját, a programok és a műszakok utáni időmérést, a túlórák és késések rögzítését stb. A rendszer az RJ45 csatlakozón keresztül csatlakozik az internethez, és távolról elérhető porttovábbítással vagy a helyi hálózatról a kívánt hónap adatainak letöltéséhez és a jelentések ellenőrzéséhez.

Az elektronikus időmérő rendszer előnyei
- Pontos bizonyíték az összes alkalmazott számára ténylegesen ledolgozott időről- Szüntesse meg a késések, hiányzások problémáját- Szüntesse meg a jelenléti feltételeket- Pontos fizetési jelentéseket kap

Hozzáférés-vezérlés
A beléptető rendszerbe integrálva (pl. normál nyitott/normál közeli elektromágneses yala) a PNI Face 600 lehetővé teszi a hozzáférés korlátozását bizonyos területeken.

Elektronikus időmérő rendszer készlet az O.U.G. nr. szerint 53/2017
A munkáltató köteles a munkahelyen nyilvántartást vezetni az egyes munkavállalók által naponta teljesített munkaidőről, kiemelve a munkarend kezdő és befejező időpontját, és ezt a nyilvántartást kérésre a munkaügyi felügyelők ellenőrzésére benyújtani.Ingyenes HÍRLEVÉL

Napi értesítések az új termékekről és hírek a Merkandi-ról.